The Fact About رییس جمهور That No One Is Suggesting

↑ «اسامی نهایی کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام شد». ایندیپندنت فارسی. ۲۰۲۱-۰۵-۲۵. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۵ مه ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۵-۲۵.

[۱۳۱] او پیش از انتخابات آخرین نامزدی بود که انصراف خود را اعلام کرد و به نفع رئیسی از انتخابات کنار کشید.[۱۳۲]

این انتخابات از سوی دامنه گسترده‌ای از افراد و احزاب مخالف نظام جمهوری اسلامی در داخل و خارج از ایران تحریم شده‌است. از تحریم‌کنندگان همیشگی و کلاسیک انتخابات ایران که نیروها و احزاب اپوزیسیون خارج از کشورِ سلطنت‌طلب، جمهوری‌خواه و در برخی موارد چپ‌گرایان را شامل می‌شود، تا فعالان سیاسی و مدنی در داخل ایران و حتی گروهی از اصلاح‌طلبان که با رد صلاحیت‌های شورای نگهبان مخالف بوده‌اند، همگی انتخابات را تحریم کرده‌اند.

نقض این قواعد از سوی سید ابراهیم رئیسی از آن جهت که همزمان با کاندیداتوری در انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری، منصب ریاست قوه قضائیه را هم در اختیار داشته و از این ناحیه مقامات قضایی رسیدگی‌کننده به جرایم و تخلفات انتخاباتی را تعیین کرده و بر تصمیمات آنان نیز نظارت قضایی داشته‌است.[۴۹]

 امارات متحده عربی: محمد بن راشد آل مکتوم، معاون رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر امارات، وزیر دفاع و حاکم دبی، پیروزی ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران را تبریک گفت.[۲۰۳]

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (۱۳۹۹–۱۳۹۷) عدم احراز صلاحیت [۶۸]

زنجان ۸۲۰٬۰۰۰ ۵۳٫۶۵٪ ۳۸۱٬۰۷۰ ۷۳/۳۶٪ ۲۷۹٬۵۷۲ ۱۱/۹۹٪ ۴۵٬۶۸۱ ۱۰/۰۷٪ ۳۸٬۳۶۴ ۴/۵۸٪ ۱۷٬۴۵۳

رئیس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (۱۴۰۰–۱۳۹۷) تأیید صلاحیت [۱۰۷]

طبق قانون اساسی، رئیس‌جمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی با این شرایط با click here رأی مردم انتخاب شود: ایرانی‌الاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور (شیعه).

هیات دولت سید ابراهیم رییسی آیت‌الله رئیسی پروندهٔ خبری

↑ ۹٫۰ ۹٫۱ «زنگ خطر برای ۱۴۰۰/ نتایج غیرمنتظره از آمار مشارکت در انتخابات». ۱۲ اسفند ۱۳۹۸. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۸ مه ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۹.

نمایندهٔ مجلس شورای اسلامی (از ۱۳۹۹) وزیر امور اقتصادی و دارایی (۱۳۹۲–۱۳۸۷) عدم احراز صلاحیت [۹۳]

↑ جبهه پایداری از رئیسی به عنوان «نامزد اصلح انتخابات» ↑ «سعید جلیلی از رقابت‌های انتخاباتی انصراف داد». مهر. ۲۶ خرداد ۱۴۰۰. دریافت‌شده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۰.

↑ «میرحسین موسوی از حصر خانگی انتخابات ۱۴۰۰ را 'تحقیرآمیز' خواند و تحریم کرد». بی‌بی‌سی فارسی. ۲۲ خرداد ۱۴۰۰. دریافت‌شده در ۷ تیر ۱۴۰۰.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *